دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار استاندار تهران درباره ارائه اِسکان و اشتغال به اتباع غیرمجاز

استاندار تهران با تاکید بر برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجازدر سطح استان، گفت: اتباع غیرمجاز پس از شناسایی، از طریق اردوگاه خاوران به کشور خود بازگردانده می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدصادق معتمدیان درباره اقدامات استانداری تهران برای شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز اظهار کرد: براساس سیاست‌های وزارت کشور، طرح شناسایی اتباع غیرمجاز در سطح استان انجام شده است. اتباع غیرمجاز شناسایی شده به اردوگاه‌ها منتقل شده و از طریق مرز‌های رسمی به کشور‌های خود بازگردانده می‌شوند.

 

وی ادامه داد: ما علاوه بر شناسایی این اتباع، اعلام هم کرده‌ایم که اتباع غیرمجاز به صورت داوطلبانه به اردوگاه خاوران مراجعه کرده و خود را معرفی کنند تا مراحل بازگشت آنها به کشورشان انجام شود.

 

استاندار تهران درباره برخورد با اصنافی که از اتباع غیرمجاز استفاده می‌کند، خاطرنشان کرد: طبق قانون اقدامات بازدارنده برای اصناف و مراکزی که اتباع غیرمجاز استفاده می‌کنند را به کار گرفته‌ایم. این مراکز طبق قانون پلمب شدند. حتما در زمینه اسکان و اشتغال غیرقانونی اتباع غیرمجاز از ظرفیت‌های قانونی استفاده کرده و با متخلفان برخورد قانونی خواهیم کرد.

 

وی در پایان گفت: از ابتدای امسال حدود ۲۵۰ هزار اتباع غیرقانونی در استان تهران دستگیر شده‌اند./ ایسنا

ارسال نظر